ARCTIC ART & DESIGN SUMMER

Arctic Art & Design Summer aukeaa 14.6.2019 valtakadulla!

Valtakadulla nähdään taas upea värikäs taideinstallaatio, jonka ovat suunnitelleet Lapin ylipiston sisustus- ja tekstiilimuotoilun opiskelijat. Tänä vuonna kadun ylle tulee suuret Kehrä-nauhat. Lisäksi loppukesää valaisevat tunnelmalliset lyhdyt.

Arctic Light Hotellin kaiteisiin tulee niin ikään Lapin yliopiston opiskelijoiden suunnittelemia tekstiilivirkkauksia, "aitastitchauksia". Kävijöitä ja hotellin asiakkaita kannustetaan myös kokeilemaan stitchausta hotellin takapihalla.

Tekstiilitaidetta nähdään myös Arctic City Hotellin sisäpihalla, jossa sijaitseva autokatos saa myös uutta ilmettä seinämaalauksin. Hotellissa on nähtävillä myös Kaisa Sirénin valokuvanäyttely, kun taas Kauppayhtiöön avataan uusi Edge Gallery taidegalleria. 

Tänä vuonna Valtakadulla on myös enemmän matalan kynnyksen tapahtumia. Hostel Cafe Koti, Kauppayhtiö ja Plan B Cocktail Bar tarjoilevat festivaalin nimikkodrinkkiä ja toivottavat tervetulleeksi omiin tapahtumiinsa. Lisätietoa saat sivujemme ohjelmaosiosta, joka päivittyy koko festivaalin ajan. Muista seurata näitä baareja myös somessa, jotta tiedät mitä tapahtuu!

Arctic Art & Design Summer on toteutettu yhteistyössä. Mukana ovat Arctic Hotel Collection, Rovaniemen kaupunki, Arctic Design Capital Rovaniemi, Lapin Yliopiston sisustus- ja tekstiilimuotoilun opiskelijat, Hostel Cafe Koti ja Kauppayhtiö.

Tervetuloa jälleen Taidekesään. Hauskoihin kohtaamisiin kesäisessä kaupungissamme!

YHTEYSTIEDOT

Mukana
Plan-B-Logo-RGB-nega.png

© 2019 Arctic Art & Design Summer

Arctic City Hotel Logo RGB.png